§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Контакт-инфо

Како може да ти помогнеме?

Дали планираш некаде да патуваш? Сите наши дестинации може да ги најдеш на мапата на која е прикажана мрежата на автобуски линии.
Како ти се чини мрежата? Возниот ред на поаѓања и пристигнувања може да го најдеш во тековните информации за линиите.
Заборави нешто во автобусот? Извести нѐ преку формуларот за изгубено-најдено.  

За да дојдеш до побрзи одговори, погледни во делот за често поставувани прашања.
 

Не најде одговор на твоето прашање?

Ние секогаш со задоволство ќе ти помогнеме! Само пополни го формуларот во продолжение и ние ќе те побараме. Поддршката е достапна на англиски или на германски јазик.
   

Ти треба дополнителна помош?

Јави ни се на +39 02 947 59 208.

Ве молиме, имајте предвид дека цената на повиците од фиксните линии, како и од мобилните линии зависи од цените на поедините телефонски оператори.