Ако имаш тешкотии во пристапувањето до оваа веб-страница, јави ни се на +39 02 947 59 208 или послужи се со FlixBus апликацијата на Google Assistant.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Мултимедијална библиотека

Следниве фотографии се обезбедени од FlixBus за некомерцијална употреба и слободно може да се користат за потребите на уредниците и новинарите:

FlixTrain is back

Преземи: JPEG / 8 MB

Преземи: JPEG / 7 MB

Преземи: JPEG / 7 MB

FlixBus Europa

Преземи: JPEG / 12 MB

flixbus_free_for_editorial_purposes

Преземи: JPEG / 6 MB

FlixBus

Преземи: JPEG / 7 MB

flixbus-brandenburger_tor

Преземи: JPEG / 10 MB

Преземи: JPEG / 10 MB

flixbus-green-mobility-image-free-for-editorial-purposes

Преземи: JPEG / 10 MB

flixbus-green-mobility-free-for-editorial-purposes_0

Преземи: JPEG / 9 MB

flixbus-goes-europe-free-for-editorial-purposes

Преземи: JPEG / 9 MB

Преземи: JPEG / 3 MB

flixbus-green-mobility-europe-free-for-editorial-purposes

Преземи: JPEG / 9 MB

flixbus-goes-europe_-_free_for_editorial_purposes

Преземи: JPEG / 3 MB

Преземи: JPEG / 1 MB

Преземи: JPEG / 5MB

Преземи: JPEG / 5 MB

Преземи: JPEG / 2 MB

FlixBus-e-bus

Преземи: JPEG/876 KB

Преземи: PNG / 29 KB

Преземи: PNG / 1 MB

Преземи: JPEG / 12 MB

Преземи: JPEG / 5 MB

Преземи: JPEG / 590 KB

FlixTrain

Преземи: JPEG / 925 KB

FlixTrain Logo

Преземи: JPEG / 160 KB

Јохен Енгерт, Flixbus - Axel Springer NOAH16 Berlin - 09.06.2016 р.

"Travel & Tourism" - Company Presentation by Jochen Engert, Founder & Managing Director of FlixBus at the NOAH 2016 Conference in Berlin

Pierre Gourdain, DG de FlixBus France @ParisRegion - 05/01/2016

Le succès du développement de FlixBus France : interview avec Pierre Gourdain, Directeur général de FlixBus France