§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Позиционирање на брендот: Ајде да соработуваме!

Соработка за промовирање на брендот на FlixBus

Дали сте влијателни на друштвените мрежи? На Youtube? На Instagram? На Vine? Или пак блогер? Ние би сакале да станеме партнери! Истражете ја Европа со нас! Нашата брзорастечка мрежа поврзува 27 земји и нуди повеќе од 300.000 дневни линии до над 2.000 дестинации.

Што чекате? Земете ги Вашите пријатели, качете се во некој од нашите зелени автобуси и #ФликсТражувајте прекрасни дестинации како Берлин, Амстердам, Париз, Прага, Виена или Рим!

Лице за контакт:

Камил Мелон

Камил Мелон

Маркетинг менаџер за влијателни личности

Е-пошта: influencer@flixbus.com

Соработка со влијателни личности

Како да го вградите FlixBus во Вашата содржина?

Еве неколку идеи за инспирација:

  • Може да пишувате блог или да снимате патувачки Влог
  • или да го преземете нашиот профил на Instagram
  • или да ги наградите Вашите следбеници и да кренете фама со промотивни подароци
  • Планирате средба? Поканете ги Вашите фанови!

Ние сме отворени за сите Ваши идеи (колку полуди, толку подобри!)