Ако имаш тешкотии во пристапувањето до оваа веб-страница, јави ни се на +39 02 947 59 208 или послужи се со FlixBus апликацијата на Google Assistant.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Изгубено-најдено

Си заборавил/а нешто во автобусот поради голема возбуда, исчекување или поради опуштеност?

Нема проблем! Пополни го формуларот за изгубено-најдено подолу. Исто така, во секое време може да ги видиш тековните информации за твојот случај со внесување на бројот на резервација во формуларот за проверка на статус

Ако го најдеме твојот предмет, веднаш ќе те известиме на твојата е-пошта. Ако не го најдеме, ќе ти пратиме е-порака во рок од 14 дена.

Flix-совет! За да ни помогнеш полесно да го препознаеме изгубениот предмет, опиши го што е можно подетално. Исто така, особено внимавај при изборот на полето „Вид на изгубен предмет“: ако си заборавил лаптоп во ранец, избери „Торби и багаж“ и во описот наведи дека „во ранецот има лаптоп“.


Имај предвид: Не е потребно дополнително да ни пишуваш или да ни се јавуваш - актуелниот статус на твоето барање можеш во секое време да го провериш онлајн. Благодариме.


Тука регистрирај го твојот изгубен предмет