Резервирај преку патнички агент или на шалтерот на централната автобуска станица

Купувањето автобуски билети за FlixBus не може да биде поедноставно. Билети може да купиш од нашата онлајн продавница или од возачот на автобусот. Исто така, евтините автобуски билети може да се купат насекаде низ Европа, во некоја од нашите партнерски туристички агенции, или од бројните продажни места и шалтери.

Покрај тоа што може да се купат во патничките агенции, билетите може да се резервираат и на шалтерите на централната автобуска станица. FlixBus веќе формираше централизирани контакт-точки за продажба на билети во неколку градови, за да можеш лесно да направиш резервација на лице место.

Наши шалтери на централни автобуски станици

Берлин: Alexanderstraße 1,3,5, 10178 Берлин. Работно време: Пон–Нед 8:00–19:00

Берлин: Masurenallee 4-6,14057 Берлин. Работно време: Пон–Нед 8:30–17:00

Берлин: Messedamm 2-4,14057 Берлин. Работно време: Пон–Нед 6:30–23:00

Аеродром Келн/Бон: Терминал 2 пристигнувања, Kennedystraße, 51147 Келн. Работно време: Пон–Нед 6:30–19:00

Дрезден: Friedrich-List-Platz 2, 01069 Дрезден. Работно време: Пон–Нед 8:00–20:00

Франкфурт: Stuttgarter Straße 26, 60329 Франкфурт на Мајна. Работно време: Пон–Нед 6:30–21:00

Хамбург: Adenauerallee 78, 20097 Хамбург. Работно време: Пон–Нед 6:00–22:00

Хановер: Rundestraße 12, 30161 Хановер. Работно време: Пон–Нед 7:00–20:30

Минхен: Hackerbrücke 4, 80335 Минхен. Работно време: Пон–Нед 6:30–22:30

Нирнберг: Käte-Strobel-Straße 4, 90402 Нирнберг. Работно време: Пон–Нед 8:00–19:00

Париз: Gare de Bercy-Seine 208 quai de Bercy, 75012 Париз. Работно време: Пон–Нед 08:00–21:00

Прага: ÚAN Florenc, Křižíkova 2110/2b, 186 00 Прага 8. Работно време: Пон–Нед 7:00–19:00


Наши патнички агенции

Овде може да бараш шалтер што се наоѓа во твоја близина! Само зумирај го градот на мапата и најди ја најблиската патничка агенција. Потоа, може да резервираш билети офлајн.