hero image

Автобуски превоз Бремен ↔ Хамбург

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Бремен Хамбург (13/08/2022)

1:35 ч.
Бремен
Централна автобуска станица Хамбург
Скоро полн
1:35 ч.
Бремен
Централна автобуска станица Хамбург
Скоро полн
0:57 ч.
Bremen central station (FlixTrain)
Hamburg central station (FlixTrain)
Скоро полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Бремен

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна железничка станица Бремен („Breitenweg“)

Откриј ги сите дестинации

Избери од над 2.500 патувачки дестинации во 37 земји.

Истражи ја мапата
Бремен - Хамбург : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

95 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста