Нашите услуги за тебе

Резервирај и управувај со твоето патување

Опции за резервирање билет

Има разни начини на кои можеш лесно да си резервираш билет. Билет може да резервираш не само на нашата веб-страница, туку и преку нашата FlixBus апликација или кај нашите FlixShops и овластени препродавачи.

Управувај со твојата резервација

Сакаш да го измениш или откажеш патувањето? Тоа може да го направиш директно на нашата веб-страница најдоцна 15 минути пред поаѓање.


Резервирај си додатоци

Багаж

Прочитај ја нашата политика за багаж пред да тргнеш на патување. Може да понесеш повеќе багаж отколку што си мислиш! 

Резервации на седишта

Нудиме можност да си најдеш и резервираш седиште однапред. Дознај како се резервира седиште и како се прават промени во резервацијата.

Велосипеди

Имаш можност да го понесеш својот велосипед на патувањето со FlixBus. Дознај повеќе за условите за превоз на велосипед.


Твоето патување

Услуги во автобусот

За патувањето да биде што е можно поудобно, FlixBus ти нуди широка палета на различни услуги во самиот автобус. 

Тековни информации за линиите

Сите потребни информации за тековните автобуски линии од и до одредена дестинација може да се најдат на оваа страница. 


Помош и останато

Изгубено-најдено

Извести нѐ доколку изгубиш или најдеш нешто во некој од нашите автобуси.

Помош

Дали имаш некакво прашање во врска со твојата резервација или патувањето со FlixBus? Овде може да се најдат одговорите на најчесто поставуваните прашања и информации за контакт со нашата корисничка служба.