Услуги во нашите автобуси

Нудиме широка палета на услуги во сите наши автобуси

Услуги во автобусите на FlixBus

Кога патуваш со FlixBus, гарантирана ти е најдобра услуга. Во сите наши автобуси имаш бесплатна Wi-Fi конекција, голем простор за нозете, евтини грицки и пијалаци, голем број приклучоци за струја и многу простор за багажот.

Бесплатна Wi-Fi конекција во сите наши автобуси

Wi-Fi конекција

Никогаш нема да ти биде досадно благодарение на бесплатната Wi-Fi конекција во сите наши автобуси*- додека патуваш можеш да сурфаш на Интернет, да се допишуваш со друштвото и да ја проверуваш твојата е-пошта – и сето тоа со 4G брзина!

Благодарение на поголемиот простор за нозете и на приспособливите потпирачи, можеш да седнеш и да се опуштиш

Простор за нозете

FlixBus ти гарантира и место за седење со поголем простор за нозете. Нашите модерни автобуси се опремени со удобни седишта и доста простор. Сите седишта имаат приспособливи потпирачи и се удобни дури и на долги релации.

Освежителни пијалаци има во сите наши автобуси

Грицки и пијалаци

Кога патуваш со FlixBus, секогаш си добро згрижен/а: во автобусот може да се купат грицки и пијалаци по поволни цени. Можеш да ги купиш од нашите љубезни возачи.

Приклучоци за струја во автобусите

Приклучоци за струја

Сакаш да сурфаш на интернет, да се допишуваш или пак да работиш на својот лаптоп, но немаш батерија? Нема проблем! Побарај го симболот за приклучок за струја или прашај ги нашите љубезни возачи да ти помогнат да го најдеш**.

Патувај уште поевтино во група од 3 или повеќе

Тоалет

Има уште неколку минути додека да стигнеш на твојата станица? Нема потреба да се нервираш! Сите автобуси на FluxBus се опремени со тоалет.

Информации за бесплатниот и за дополнителниот багаж што може да го земеш со себе!

Багаж

Нашите автобуси ти нудат доволно простор за твојот багаж. Стави го рачниот багаж во просторот над седиштето кој е за таа намена, а нашите љубезни возачи ќе ти помогнат да го сместиш останатиот багаж во багажникот. Детални информации можеш да најдеш во нашата политика за багаж.

Често поставувани прашања до FlixBus

ЧПП

Нашата страница со ЧПП нуди одговори на голем број од твоите прашања. Доколку и понатаму имаш прашања, јави се на нашиот дежурен телефонски број +49 (0)30 300 137 300** или едноставно пополни го нашиот формулар за контакт.

*Wi-Fi конекцијата е достапна само на сопствените автобуски линии на FlixBus. Тоа не важи за линиите до Прага, Пилсен, Сент Гален, Цирих и до Хан; надградбата со LTE мрежа во автобусите е во тек. Оваа услуга наскоро ќе биде достапна насекаде. Брзината на протокот на податоци зависи од покриеноста со мобилната мрежа на операторот.
** Во голем број од нашите автобуси има по неколку приклучоци за струја кои може да се користат по потреба. Сите останати автобуси ќе бидат опремени со приклучоци за струја во текот на следниве месеци.
*** (Треба да се има предвид дека цената на повиците од фиксните линии, како и од мобините линии зависи од цените на поедините телефонски оператори.)