Автобуски превоз Бремен ↔ Куманово

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Бремен

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна железничка станица Бремен („Breitenweg“)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Бремен - Куманово : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

1551 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста