Автобуски превоз Франкфурт ↔ Минхен

почнувајќи од 979 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Франкфурт Минхен (02/12/2022)

5:50 ч.
Централна железничка станица Франкфурт
Централна автобуска станица Минхен
Половично полн
6:25 ч.
Централна железничка станица Франкфурт
Централна автобуска станица Минхен
Скоро полн
8:25 ч.
Централна железничка станица Франкфурт
Минхен Фретманинг
Половично полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Франкфурт

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна железничка станица Франкфурт

Frankfurt central station - AREA B (Mannheimer Str.)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Франкфурт - Минхен : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

304 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста