hero image

Автобуски превоз Сплит ↔ Трогир

почнувајќи од 209 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Сплит Трогир (13/08/2022)

0:32 ч.
Split
Trogir
0:30 ч.
Split
Trogir
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Сплит

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Split bus station

Trajektna luka Split aut. stajalište

Откриј ги сите дестинации

Избери од над 2.500 патувачки дестинации во 37 земји.

Истражи ја мапата
Сплит - Трогир : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

15 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста