Автобуски превоз Торино ↔ Нант

почнувајќи од 2.679 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Торино Нант (27/11/2022)

15:10 ч.
Торино
Нант
Скоро полн
19:10 ч.
Turin (Lingotto)
Нант
Половично полн
17:40 ч.
Торино
Нант
Скоро полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Торино

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Turin (Lingotto)

Торино („Vittorio Emanuele“)

Turin Stura

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Торино - Нант : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

750 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста