Автобуски превоз Венеција ↔ Хамбург

почнувајќи од 2.929 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Венеција Хамбург (29/11/2022)

23:0 ч.
Венеција („Tronchetto“)
Централна автобуска станица Хамбург
Скоро полн
21:35 ч.
Венеција („Tronchetto“)
Централна автобуска станица Хамбург
Половично полн
21:20 ч.
Железничка станица Венеција Местре
Централна автобуска станица Хамбург
Половично полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Венеција

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Венеција („Tronchetto“)

Mestre (fermata ATVO)

Железничка станица Венеција Местре

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Венеција - Хамбург : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

917 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста