Автобуски превоз Љубљана ↔ Риека

почнувајќи од 599 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Љубљана Риека (02/12/2022)

2:55 ч.
Љубљана
Rijeka
Претежно празно
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Љубљана

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Автобуска станица Љубљана

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Љубљана - Риека : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

81 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста