Автобуски превоз Малме ↔ Марибор

почнувајќи од 8.239 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Малме Марибор (04/12/2022)

26:15 ч.
Малме
Марибор
Скоро полн
26:35 ч.
Малме
Марибор
Скоро полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Малме

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна железничка станица Малме

Malmö Comati stop (Kristianiagatan)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Малме - Марибор : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

1023 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста