Ако имаш тешкотии во пристапувањето до оваа веб-страница, јави ни се на +39 02 947 59 208 или послужи се со FlixBus апликацијата на Google Assistant.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

општи услови за превоз - Избор

Ве молиме изберете ги условите за превоз/општите услови на превозникот што важат за вашето патување (истите се видливи во резервацијата и на вашиот билет):

FlixCompanies:


Партнери за соработка: