§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Автобуски превоз кон и од Прага почнувајќи од 60ден

Удобно автобуско патување на долги релации

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот
Флексибилност за откажување или за промена на резервацијата

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.

Направи промена на резервацијата
Пристигни на твојата дестинација на време

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.

Тековни информации за линиите
Патувањето со автобус може да биде еколошко

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.

Допринеси за животната средина

Брзи информации за Прага

Автобуски билет од 60ден
Број на градови до кои може да се стигне директно Прага 231
Број на автобуски постојки во Прага 10
Земја Чешка

Твоите автобуски постојки во Прага

notice Треба да знаеш дека има 10 автобуски постојки во Прага