Ако имаш тешкотии во пристапувањето до оваа веб-страница, јави ни се на +39 02 947 59 208 или послужи се со FlixBus апликацијата на Google Assistant.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Медиуми

Petra Milanović

Petra Trojko

Senior PR Manager CEE South

Тел.: +49  (0) 89 - 178 763 82

E-пошта: press@flixbus.mk

(Телефонскиот број и адресата на е-пошта се наменети за користење само од новинари.)

Кликни овде за да стапиш во контакт со корисничката служба или јави се на +39 02 947 59 208.

За прашања поврзани со маркетинг, обрати се на marketing@flixbus.mk.

Види го нашиот нов Корпоративен прес-центар (на англиски

Кликни овде