Автобуски превоз кон и од Виена

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Автобуски постојки во Виена

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Виена Ердберг (VIB)

Западна станица Виена („Felberstraße“)

Виена „Matzleinsdorferplatz“ („Triester Straße“)

Vienna (Karlsplatz)

Vienna Central Station

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Виена: Кратки информации
Градови - директна линија

204

Број на автобуски постојки

5

Земја

Австрија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста