Автобуски превоз кон и од Цетиње

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Цетиње

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Cetinje AS

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Цетиње: Кратки информации
Градови - директна линија

17

Број на автобуски постојки

1

Земја

Црна Гора

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста