Автобуски превоз Братислава ↔ Виена

почнувајќи од 299 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Братислава Виена (29/11/2022)

1:35 ч.
Братислава, AS Mlýnské Nivy
Vienna Central Station
Половично полн
1:0 ч.
Братислава, „Novy Most“
Виена, „Erdberg“
Претежно празно
1:20 ч.
Братислава, „Novy Most“
Vienna Central Station
Половично полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Братислава

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Братислава, „Novy Most“

Братислава, „Einsteinova/Petrzalka“

Братислава, AS Mlýnské Nivy

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Братислава - Виена : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

60 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста