Автобуски превоз Скопје ↔ Тузла

почнувајќи од 2.649 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Скопје Тузла (27/11/2022)

13:21 ч.
Скопје
Tuzla
Половично полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Скопје

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Автобуска станица Скопје

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Скопје - Тузла : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

360 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста