Ценовник за специјален багаж

Во следнава табела се прикажани цените за оваа услуга според валута.

Валути Шифра Начин на пријавување
Онлајн Во автобусот
евро EUR 5,99 9
американски долар USD 24,99 не е достапно
швајцарски франк CHF 8 11
чешка круна CZK 59 85
унгарска форинта HUF 900 1200
норвешка круна NOK 59 90
шведска круна SEK 59 90
бугарски лев BGN 12,99 19
романска леа RON 49,99 70
британска фунта GBP 6,99 9
полска злота PLN 16,99 25
хрватска куна HRK 45,13 67,81
данска круна DKK 49 65
српски динар RSD 599 1050
босанско-херцеговинска конвертибилна марка BAM 9,90 17
албански лек ALL 799 1200
украинска гривна UAH 99 160*
македонски денар MKD 319 550
Турска лира TRY 55 72
Бразилски Реалl BRL 9,99 не е достапно
Канадски долар CAD 24,99 не е достапно

Легенда:

*Резервирање багаж откако билетот веќе е резервиран не е возможно на украинските линии.


Повеќе информации може да најдеш во нашите Услови и одредби.