Ценовник за превоз на велосипеди

Треба да го додадеш билетот за велосипед во патувањето при процесот на резервација. За додавање велосипеди на лице место во автобусот се наплаќаат поголеми надоместоци и не може да се гарантира нивниот превоз затоа што во нашите автобуси има ограничен простор за велосипеди.
Достапноста и надоместокот за превоз на велосипеди се разликуваат во зависност од рутата, линијата, времето на резервирање и начинот на резервирање. 

Повеќе информации и детали за производот може да најдеш во политиката за велосипеди.

Валута Шифра Ценовен опсег
евро EUR Од 8 до 18.99
американски долар USD Од 8 до 18.99
швајцарски франк CHF Од 8 до 18.99
чешка круна CZK Од 209 до 459
унгарска форинта HUF Од 3099 до 7199
норвешка круна NOK Од 99 до 219
шведска круна SEK Од 99 до 219
бугарски лев BGN Од 15.99 до 35.99
романска леа RON Од 39.99 до 87.99
британска фунта GBP Од 6.99 до 15.99
полска злота PLN Од 35.99 до 79.99
данска круна DKK Од 59 до 138
српски динар RSD Од 999 до 2099
босанско-херцеговинска конвертибилна марка BAM Од 15.99 до 35.99
албански лек ALL Од 999 до 2159
украинска гривна UAH Од 299 до 699
македонски денар MKD Од 499 до 1099
Турска лира TRY Од 140 до 299
бразилскиот Реал BRL Од 45.99 до 99.99
Канадски долар CAD Од 10.99 до 23.99
Мексикански пезос MXN Од 160 до 359

Повеќе информации може да најдеш во нашите Услови и одредби. (FlixBus)
Повеќе информации може да најдеш во нашите Услови и одредби. (FlixTrain)