Автобуски превоз кон и од Банска Бистрица

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Банска Бистрица

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Banská Bystrica bus station

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Банска Бистрица: Кратки информации
Градови - директна линија

47

Број на автобуски постојки

1

Земја

Словачка

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста