Автобуски превоз кон и од Селорико да Бејра

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Селорико да Бејра

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Celorico da Beira

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Селорико да Бејра: Кратки информации
Градови - директна линија

17

Број на автобуски постојки

1

Земја

Португалија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста