Автобуски превоз кон и од Мец

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Мец

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Мец (централна автобуска станица во близина на SNCF Station)

Metz Nord Semecourt

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Мец: Кратки информации
Градови - директна линија

101

Број на автобуски постојки

2

Земја

Франција

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста