hero image

Автобуски превоз кон и од Париз

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница

Популарни автобуски линии Автобуски постојки

Автобуски постојки во Париз

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Paris (Bercy Seine)

Champigny

Париз (Massy-Palaiseau -автобуска постојка на „Rue Carnot“)

Paris (Pont de Sèvres)

Paris (Porte de la Villette)

Paris (Porte de Saint Ouen) - Hotel F1

Paris (Saint-Denis University)

Париз - Ла Дефанс („Terminal Jules Verne“)

Paris Pont de Levallois

Откриј ги сите дестинации

Избери од над 2.500 патувачки дестинации во 37 земји.

Истражи ја мапата
Париз: Кратки информации
Градови - директна линија

352

Број на автобуски постојки

9

Земја

Франција

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста