Автобуски превоз кон и од Тистед

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Тистед

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Thisted Trafikterminal

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Тистед: Кратки информации
Градови - директна линија

4

Број на автобуски постојки

1

Земја

Данска

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста