Автобуски превоз кон и од Копенхаген

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Автобуски постојки во Копенхаген

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна железничка станица Копенхаген („Ingerslevsgade“)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Копенхаген: Кратки информации
Градови - директна линија

109

Број на автобуски постојки

1

Земја

Данска

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста