Автобуски превоз Белград ↔ Љубљана

почнувајќи од 1.279 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Белград Љубљана (02/12/2022)

8:28 ч.
Belgrade AS
Љубљана
Скоро полн
8:22 ч.
Belgrade Sava centar
Љубљана
Скоро полн
8:19 ч.
Belgrade Studentski grad
Љубљана
Скоро полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Белград

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Belgrade bus station

Belgrade Sava centar (autoput)

Belgrade Studentski grad (autoput)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Белград - Љубљана : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

484 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста