Автобуски превоз Хајделберг ↔ Скопје

почнувајќи од 7.559 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Хајделберг Скопје (27/01/2023)

40:30 ч.
Хајделберг
Скопје
Претежно празно
42:55 ч.
Хајделберг
Скопје
Претежно празно
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Хајделберг

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Откриј ги сите дестинации


Услугите во автобус зависат од достапноста