Автобуски превоз кон и од Хајделберг

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Автобуски постојки во Хајделберг

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна железничка станица Хајделберг

Heidelberg Post Waypoint

Heidelberg Pre Waypoint

Откриј ги сите дестинации

Избери од над 2.500 патувачки дестинации во 37 земји.

Истражи ја мапата
Хајделберг: Кратки информации
Градови - директна линија

131

Број на автобуски постојки

3

Земја

Германија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста