Автобуски превоз Минхен ↔ Виена

почнувајќи од 919 ден

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Патувања:Минхен Виена (29/11/2022)

5:40 ч.
Централна автобуска станица Минхен
Vienna Central Station
Скоро полн
7:45 ч.
Минхен Фретманинг
Виена, „Erdberg“
Скоро полн
7:25 ч.
Минхен Фретманинг
Vienna Central Station
Скоро полн
Најди ги сите датуми и времиња за оваа линија

Автобуски постојки во Минхен

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна автобуска станица Минхен

Munich East (Bus station Messestadt Ost)

Минхен Фретманинг

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Минхен - Виена : Кратки информации
Плаќање преку интернет

Да

Далечина

355 км

Директна врска

Да

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста