Ако имаш тешкотии во пристапувањето до оваа веб-страница, јави ни се на +39 02 947 59 208 или послужи се со FlixBus апликацијата на Google Assistant.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Резервирај преку овластен препродавач или во нашите FlixShops

Со FlixBus, купувањето билети е лесно како и патувањето со автобус и воз. Покрај резервирањето билети онлајн или нивно купување во самиот автобус, ти ја нудиме и можноста за резервирање билети кај некој од нашите овластени препродавачи. Лесно можеш да ги најдеш најблиските продажни места со помош на нашата опција за пребарување долу.


Продажни места