Автобуски превоз кон и од Бијариц

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Бијариц

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Biarritz (Airport)

Бијариц (автобуска постојка на „Avenue Charles Floquet“)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Бијариц: Кратки информации
Градови - директна линија

29

Број на автобуски постојки

2

Земја

Франција

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста