Автобуски превоз кон и од Келн

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Автобуски постојки во Келн

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Станица Леверкузен Мите

Келн (Аеродром CGN Терминал 2)

Cologne East (Bergisch Gladbach, Refrath)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Келн: Кратки информации
Градови - директна линија

216

Број на автобуски постојки

3

Земја

Германија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста