§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Автобуски превозници

Автобуските превозници на FlixBus - рамноправно партнерство

Дали сте посветен автобуски превозник со долга традиција, којшто бара сигурен и рамноправен партнер за пробив на пазарот на меѓународен автобуски превоз? FlixBus претставува национален „чадор“ бренд со најпрометна мрежа на меѓународен автобуски превоз од Германија, којашто поседува неопходно практично знаење, моќна платформа за маркетинг и за продажба и иновативен систем за резервации. Обратете ни се директно за повеќе информации за моделот за соработка со автобуските превозници.

Dean Čebohin

Лице за контакт

Dean Čebohin

Head of Business Development CEE South

Е-пошта: partner@flixbus.com

Нашата мрежа на автобуски превозници - се потпираме на нашите стабилни деловни партнери

Позади компанијата за меѓународен автобуски превоз FlixBus стои мрежа на најпрестижни автобуски превозници. Со вкупен возен парк од над 3.000 автобуси и со повеќедецениското искуство во полето на автобускиот превоз, нашите превозници нудат највисок квалитет и највисоки безбедносни стандарди. Овие компании со традиција се од Германија, Австрија и од Холандија и се сигурни партнери во работењето, што овозможува континуиран и успешен развој на нашата мрежа за автобуски превоз на долги релации низ Европа:

[LOADING]
[LOADING]

§§ partner.name §§

§§ partner.address §§
§§ partner.postcode §§ §§ partner.city §§
§§ partner.country.code §§
Internet: §§ partner.homepage §§