Ако имаш тешкотии во пристапувањето до оваа веб-страница, јави ни се на +39 02 947 59 208 или послужи се со FlixBus апликацијата на Google Assistant.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Станете партнер на FlixBus

Партнери на FlixBus

FlixBus - Успех заснован на силни партнерства

FlixBus е симбол за навремен, удобен и еколошки прифатлив начин на превоз, којшто нуди најповолни цени во полето на автобускиот превоз на долги релации. Силните и балансирани партнерства кои се ориентирани кон остварување на целите се клуч за успехот на нашата компанија. FlixBus обединува мрежа на партнери од цела Европа која вклучува: стабилни приватни автобуски превозници, способни дистрибутери, одржливи маркетинг партнерства и водечки технолошки и софтверски стручњаци. FlixBus им нуди на своите партнери идеална основа за успешен пробив на европскиот пазар на автобуски превоз на долги релации.

Станете партнер на компанијата FlixBus

Ние сме постојано во потрага по мотивирани и посветени партнери, кои се на иста бранова должина со нас, со цел воспоставување ефективно и одржливо деловно партнерство. Дали сте успешен автобуски превозник со долга традиција, или пак патничка агенција ориентирана кон клиентите која е во потрага по идеален партнер за заеднички пробив на пазарот на меѓународниот автобуски превоз? Може да продискутираме за постојните можности за соработка што стојат на располагање.
 

Лојалните и искусни автобуски превозници на FlixBus

Нашите автобуски превозници

Ние се фокусираме на средните претпријатија

За нашите автобуски превозници

Патничките агенции и продажни места на FlixBus

Нашите патнички агенции и продажни места

Патнички агенции и локални агенции

За нашите патнички агенции и продажни места

Нашите маркетинг партнери

Нашите маркетинг партнери

Соодветна соработка за поголема видливост

За нашите маркетинг партнери

Нашите партнери за иновации

Нашите партнери за иновации

Ние ги спојуваме искуството и претприемништвото

За нашите партнери за иновации

Нашите Affiliate партнери

Нашите Affiliate партнери

Искористете ги продажните решенија базирани на учинок

За нашите Affiliate партнери