Автобуски превоз кон и од Каунас

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Автобуски постојки во Каунас

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Kaunas bus station

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Каунас: Кратки информации
Градови - директна линија

26

Број на автобуски постојки

1

Земја

Литванија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста