Маркетинг партнери

Создајте додадена вредност за вашите клиенти со FlixBus!

Со над 100 милиони патници од 2013 година до денес, FlixBus е синоним за економична и еколошка мобилност. Постојано сме во потрага по амбициозни партнери коишто се отворени за соработка заснована на размена на вредности и мерливост.

Како изгледа маркетинг партнерството со FlixBus?

Можеме да им понудиме додатна вредност на Вашите клиенти преку понуда на уникатни кодови на ваучер кои може да се користат за попуст за патувања со FlixBus или FlixTrain. Партнерството може да се остварува на повеќе различни начини:

  • на Вашето продажно место во форма на промоција испечатена на пакувањето, што може да има видлив и мерлив ефект врз Вашата продажба
  • преку Вашата програма за лојалност, што може да биде одлична додатна придобивка за Вашите клиенти и поттик тие да останат лојални на брендот
  • придружувајќи ни се нам во поттикнувањето трансформативна промена кон иднина на одржлива мобилност

Дали сте заинтересирани или имате други идеи? Обратете ни се, со задоволство ќе поразговараме.

Контакт 

Тим за маркетинг партнерство
Е-пошта: comarketing@flixbus.com

Предмет: на почетокот од текстот на предметот внесете го името на земјата / пазарот за кој сте заинтересирани

❕Оваа е-пошта е наменета исклучиво за прашања за партнери за заеднички маркетинг. Ви благодариме!

Можеби повеќе сте заинтересирани за нашата понуда за рекламирање?

Обидете се со рекламите на автобус за да допрете до вашата целна група! Нудиме уникатно надворешно рекламирање кое овозможува вашиот бренд да допре до огромен број луѓе.

Придобивки од рекламирање со FlixBus

  • Милиони контакти кои резултираат со мерливо зголемување на обртот
  • Подвижни надворешни реклами видливи на автопат и во градски сообраќај
  • Уникатен и влијателен начин на рекламирање за време на патувањето на клиентите
  • Можност за регионално и меѓународно таргетирање преку нашата европска мрежа

Сакате да дознаете повеќе? Слободно обратете ни се. Ја очекуваме Вашата е-пошта и со задоволство ќе Ви објасниме.

Контакт 

Тим за продажба на рекламен простор
Е-пошта: mediasales@flixbus.com

❕Оваа е-пошта е наменета исклучиво за прашања за рекламни партнери и пораките треба да бидат на англиски јазик. Ви благодариме!