Автобуски превоз кон и од Дева

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Дева

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Deva (Autogara Plus Com)

Deva (McDonald's)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Дева: Кратки информации
Градови - директна линија

130

Број на автобуски постојки

2

Земја

Романија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста