Автобуски превоз кон и од Ротердам

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Ротердам

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Централна станица Ротердам

Ротердам „Zuidplein“ (Platform X)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Ротердам: Кратки информации
Градови - директна линија

117

Број на автобуски постојки

2

Земја

Холандија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста