Автобуски превоз кон и од Арад

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Арад

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Arad FlixBus stop (Autogara Pletl)

Arad (Tabita bus stop)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Арад: Кратки информации
Градови - директна линија

228

Број на автобуски постојки

2

Земја

Романија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста