Автобуски превоз кон и од Брашов

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Брашов

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Brașov (Autogara Bartolomeu)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Брашов: Кратки информации
Градови - директна линија

132

Број на автобуски постојки

1

Земја

Романија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста