Автобуски превоз кон и од Њујорк, Њујорк

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Њујорк, Њујорк

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

New York Midtown (31st St & 8th Ave)

New York City Chinatown (28 Allen St)

New York City (103 Canal St)

New York City Chinatown (Bowery & Canal St)

Queens (Flushing)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Њујорк, Њујорк: Кратки информации
Градови - директна линија

37

Број на автобуски постојки

7

Земја

САД

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста