Автобуски превоз кон и од Вяйке-Ракке

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Вяйке-Ракке

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Väike-Rakke

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Вяйке-Ракке: Кратки информации
Градови - директна линија

30

Број на автобуски постојки

1

Земја

Естонија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста