Автобуски превоз кон и од Милан

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

На оваа страница


Автобуски постојки во Милан

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Милано (автобуска станица Лампуњано)

Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 eastbound)

Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 westbound)

Milan (San Donato M3)

Милано („Sesto San Giovanni M1“)

Milan (Stazione centrale - Linate shuttle)

Milan (Stazione Centrale - MXP Shuttle)

Milan (Stazione Centrale - Orio Shuttle)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Милан: Кратки информации
Градови - директна линија

240

Број на автобуски постојки

8

Земја

Италија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста