Автобуски превоз кон и од Мајами, Флорида

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Мајами, Флорида

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Downtown Miami

Miami Intermodal Center

Miami Beach

Miami Beach (Grand Beach Surfside)

Miami Beach (Newport Beachside)

Miami Beach (Publix Surfside)

Snapper Creek Service Plaza (Northbound)

Snapper Creek Service Plaza (Southbound)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Мајами, Флорида: Кратки информации
Градови - директна линија

27

Број на автобуски постојки

9

Земја

САД

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста