Автобуски превоз кон и од Букурешт (Аеродром)

Удобност во автобусот

Нашите автобуси се опремени со удобни седишта, тоалет, Wi-Fi конекција и приклучоци за струја.
Нашите услуги во автобусот

Целосна флексибилност

Можеш да го откажеш патувањето или да ја промениш резервацијата најдоцна 15 минути пред поаѓање.
Направи промена на резервацијата

Пристигни на време

Ќе те превеземе удобно и на време: 9 од 10 наши автобуси пристигнуваат точно на време.
Тековни информации за линиите

Патувај еколошки прифатливо

Нашите ефикасни автобуси имаат докажано мал јаглероден отпечаток по извозен патник на километар.
Допринеси за животната средина

Автобуски постојки во Букурешт (Аеродром)

Напомена: билетот ќе ги содржи најновите ажурирани информации за адреса

Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Arrivals)

Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Arrivals)

Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Departures)

Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Departures)

Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni)

Откриј ги сите дестинации

Истражи ја мапата
Букурешт (Аеродром): Кратки информации
Градови - директна линија

9

Број на автобуски постојки

5

Земја

Романија

Еколошки прифатлив превоз?

Да


Услугите во автобус зависат од достапноста